Jela od peradi

//Puran je, bez sumnje, jedan od najboljih poklona koje je Novi svijet dao Starome. Jean-Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826)//

//Za pripremu mekane piletine treba snažan čovjek. Frank Perdue//


PILETINA
Pečeno pile s povrćem
Pečeno pile s umakom od povrća
Pile sa sumacom i salatom od kruha
Pileći bataci s rižom i povrćem
Pileći bataci u zobenoj korici
Pileći file s estragonom
Pileći mini file s ružmarinom i sušenim rajčicama
Pileći odresci s limunom i paprom
Pileći pesto bataci s miješanim povrćem
Pileći smotuljci sa začinskim maslacem
Pileći zabaci zamotani u pršut
Pileći zalogaji s parmezanom
Piletina à la cacciatore
Piletina iz grill tave
Piletina punjena špinatom i brusnicama
Pile s bademima i marelicama
Piletina s češnjakom
Piletina u curry umaku
Piletina u umaku od kikirikija
Pržena piletina s umakom od gljiva
Slaninaste roladice


PURETINA
Bademasta puretina
Pirjana puretina sa kupusom i keljom
Pržene pureće okruglice u tortilji
Pureća štruca s kvinojom
Pureće okruglice na štapu
Pureći baharat smotuljci
Pureći kotleti s krastavcima, vermutom i grilanom palentom
Pureći medaljoni u vinskom umaku
Pureći odresci Bolognese
Pureći odresci s četiri vrste sira
Pureće rolnice s pestom i umakom od rajčice
Puretina u lisnatoj kuverti
Puretina u lisnatoj pletenici
Rolana puretina sa špinatom
Prethodni
« Prethodni
Slijedeći
Slijedeći »