Svinjetina

//Vino je intelektualni dio obroka, dok je meso materijalni dio. Alexandre Dumas (1802-1870)//
//Nema čovjeka koji će jesti biljke ako može jesti meso. Latinska izreka//

ODRESCI
Brzi odrezak sa šampinjonima
But u Camembertu
But u parmezanskoj košuljici

Dijon odresci sa salsom od maslina i cherry rajčica
Džepići sa sirom u crvenom umaku

Ekspresni odresci u umaku
Medaljoni sa špinatom i fiolima
Medeni odresci s limunom i ružmarinom

Nježni odresci s palentom
Odresci s pestom, rajčicom i fetom
Odresci s pivom i mlincima
Odresci s umakom od estragona
Odresci sa širokim rezancima od tikvica
Odresci u umaku s čipsom od jabuka
Odrezak iz gril-tave s umakom od maslina

Panirani šnicli iz pećnice
Ragu s mesom i tikvicama

Složenac od svinjetine s kupusom
Složenac sa svinjetinom, krumpirom i ljutikom
Začinjeni medaljoni s brusnicama

KOTLETI

Chili kotleti sa salatom od cvjetače
Glazirani kotleti
Glazirani kotleti s kremastom rižom
Kotleti punjeni rajčicom i špinatom
Kotleti s balsamicom, timijanom i parmezan pireom
Kotleti s jabukama i lukom
Kotleti s jabukovačom i špinatom
Kotleti s paprikom i krumpirom

Kotleti s parmezanskom koricom
Kotleti s timijanom i pestom
Kotleti s umakom od tikvica
Kotleti u krem umaku od luka i senfa
Kotleti u umaku od senfa
Kotleti u umaku od vina

Nedjeljno pečenje s prilogom
Smotuljci s kotletima, pancetom i sirom
Sočni kotleti s vinom i peršinom

Sočni krmenadl s jabukama i lukom

FILE, PEČENKE
But u parmezanskoj košuljici
Elegantna pečenka s kaduljom

File s bukovačama i peršinom
Mediteranski file
Nedjeljno pečenje s prilogom 

KOBASICE

Kobasice u balsamico umaku
Lisnate rolnice s kobasicom i jabukama

Njoki s kobasicom
Podravski zimski ručak


OSTALO
Suhe šljive omotane pršutom
Švedske (Ikea) mesne okruglice
Prethodni
« Prethodni
Slijedeći
Slijedeći »